Afhentning og returnering

Trin 1 – bestilling

Udvælg de produkter som du skal bruge til din fest, og tilføj til kurven.
Du skal herefter indtaste dine oplysninger, samt tage stilling til om du selv vil hente dine udvalgte produkter, eller om vi skal levere dem til dig.
Hvis du har valgt et telt, så kan du vælge at vi sætter det op for jer.

Trin 2 – bekræftelse og betaling

Efter ordren er modtaget vil du modtage en faktura, samt en endelig bekræftelse på at bestillingen er godkendt. Du betaler fakturaen og evt. depositum.

Trin 3 – afhentning og levering af udstyr

Produkter kan afhentes: Onsdag kl. 16:00 – 20:00

Bestilte produkter skal afhentes på vores lager onsdag mellem 16:00 – 20:00.
Udstyr må ikke fragtes på en åben trailer. Hvis du ikke har en lukket trailer, henviser vi til at du lejer en trailer ved evt. free trailer.

Hvis Nemteltudlejning.dk leverer udstyret

Hvis du vælger levering af udstyr, så vil vi komme torsdag/fredag aften og levere tingene, alt efter hvornår festen afholdes. Hvis festen afholdes om fredagen, så leverer vi senest torsdag og sætter teltet op, hvis dette er tilvalgt.
Der er flere informationer om vilkår i vores lejebetingelser.

Trin 4 – Returnering

Hvis du selv vælger at levere tilbage

Når festen er overstået, skal du pakke telt og andet udstyr rent og pænt sammen inden aflevering. Aflevering skal ske på vores lager senest mandag mellem 16:00 – 20:00, medmindre andet er aftalt. 

Hvis du har valgt at Nemteltudlejning.dk afhenter

Vi kommer tirsdag og henter udstyret, som du har brugt til din fest. Du skal dog sørge for, at det er pakket pænt og rent sammen så vi bare kan læsse og køre.